Sebzeler

Domates

12 ay boyunca çalışılmaktadır.

Salatalık

12 ay boyunca çalışılmaktadır.

Acı Biber

12 ay boyunca çalışılmaktadır.

Soğan

12 ay boyunca çalışılmaktadır.

Fasulye

Mart,Nisan,Mayıs aylarında çalışılmaktadır.

Carliston Biberi

12 ay boyunca çalışılmaktadır.

Pırasa

Ocak,Şubat,Mart Ekim,Kasım,Aralık aylarında çalışılmaktadır.

Sarımsak

12 ay boyunca çalışılmaktadır.

Dere Otu

Ocak,Eylül,Ekim Kasım,Aralık aylarında çalışılmaktadır.

Ispanak

Ocak,Şubat,Mart Ekim,Kasım,Aralık aylarında çalışılmaktadır.

Dolmalık Biber

12 ay boyunca çalışılmaktadır.

Havuç

Ocak,Şubat,Mart Kasım,Aralık aylarında çalışılmaktadır.

Karnabahar

Ocak,Şubat,Mart Ekim,Kasim,Aralık aylarında çalışılmaktadır.